AGF Logo    Forum AGF   Actiuni   Curs Valutar   Extern

TRAIAN

Investitori ! Studiati si luati numai decizii personale.

ADRESA BLOG TRAIAN SITE NOU

Posted by traian on March 31st, 2014

ANUNT IMPORTANT pentru toti cititorii fideli si nu numai …..

INCEPAND CU DATA DE 1 APRILIE 2014 Blogul bursier TRAIAN va functiona NUMAI la locatia de WEBSITE noua - SITE INDEPENDENT PERSONAL si care va avea ca adresa :

traian-bursierblog.ro

In acest moment cine il acceseaza inca nu va gasi forma PUBLICA OFICIALA (se definitiveaza acum), asa cum a fost conceputa in format IMBUNATATIT, insa de maine voi scrie primul ARTICOL dedicat acestui blog la pagina noua sau daca vreti la CASA NOUA, asa cum a fost conceputa de mine avand in vedere propriile proiecte profesioniste de dezvoltare a acestui domeniu si inclusiv unele propuneri facut de cititori in decursul timpului sau recent.

Cine doreste il poate fideliza accesul direct prin RSS disponibil pe pagina HOME a noului Blog bursier sau il poate redirectiona asa cum se va intampla la locatia veche unde a fost gazduit in ultimii ani de administratorul forumului www.agf.ro - Daniel Iancu, cu care am ramas in cele mai bune relatii de prietenie.

Pot sa spun ACUM, dupa cca. 7 ani de scris aproape zilnic pe blogul bursier ca, nu a fost o munca deloc usoara (a scrie zilnic necesita PASIUNE si eu nu duc lipsa de asa ceva), dar ca am avut si satisfactii pe care mi le-am creat impreuna cu multi cititori, care mi-au devenit multi din ei prieteni si vreau sa cresc numarul acestora.

CRED din toata inima in COMUNITATEA ce s-a creat in jurul acestui blog si sunt convins ca NOUA STRUCTURA a paginilor ce vor fi editate pe site (si care au aparut inca de ieri pe site-ul vechi www.bursier.ro/traian), precum si noile categorii de articole, vor face ca aceasta comunitate sa fie una adevarata, una VIE, care sa simta si sa transmita OBIECTIV ceea ce se intampla in realitate si sa nu fie preluat din alte surse (presa, forumuri, bloguri etc.)

CE REPREZINTA NOUA STRUCTURA A GHIDULUI

Am gandit o noua structura pornind de la urmatoarele principii de baza:

- blogul sa fie ca o casa primitoare, luminosa, larga/spatioasa, si unde oricine intra fara oprelisti , orice categorie de investitor (incepator, initiat, avansat, profesionist etc.) sa se regaseasca si sa aiba destule pct de contact pentru ca sederea sa-i fie utila, dar sa si contribuie la vitalitatea acestei comunitati;

- am extins gama ivestitionala la nivelul pietei financiare de ansamblu considerand ca un bun INVESTITOR cauta/sapa dupa oportunitati de AFACERI in orice domeniu financiar (piete de capital, bancar, imobiliar etc.). Deci avem o arie mai larga de analiza si de decizie, mai cuprinzatoare ce ne poate clarifica la un moment dat cum circula capitalul investitional intre piete diferite, intre instrumente si vehicule financiare separate ca influenta. Vom vedea astfel cum este pozitionata piata in care activam.

- am introdus elemente noi privind strategiile de investitii, cu o pondere spre cele moderne practicate de profesionisti, de institutionalii sofisticati etc.

- principalele evenimente cu conotatie bursiera (cursuri, seminarii) nu au fost uitate nici ele in noua structura;

- alte elemente (management capital etc.) .

CONCLUZIA de baza este a oferi o IAMGINE cat mai realista a activitatii de investitor - trader - profesionist astfel incat cel care intra in contact (acceseaza) cu acest blog sa aiba cat mai multe elemente de referinta care sa-i spuna, sa-l informeze asupra pozitiiei sale fata de celelalte categorii si mai ales de poztia pietei in care activeaza (orice categorie de actori, orice piata si mai ales tipul de instrument ce i se potriveste cel mai bine ales dupa profilul fiecaruia.

Este ceva care TRAIESTE odata cu miscarea burselor si daca se poate sa ne identificam cu mersul ei luand astfel DECIZII personale cat mai corecte.

ACEASTA imi doresc sa exprime acest blog. Nu va fi o munca usoara, insa o combinatie a partilor practic-teoretico aplicative din GHIDUL nou cu articolele scrise pe acest blor trebuie sa ne ofere suficiente elemente pantru ca perceptia si strategia noastra de invetitii sa fie cea mai adecavata, pentru fiecare cel putin pe TS.

ASTEPT daca aveti propuneri, sugestii la noua structura si in masura posibilitatilor le voi analiza. Odata stabilit acest lucru ea va ramane definitiva o buna perioada de timp. Vom fi flexibili asa ca s-ar putea sa mai vedem noi structuri ale blogului in viitor.

Posted in Uncategorized | 7 Comments »