Benzina ieftina cu Cardoil Avantaj

Cu toții ne dorim să alimentăm mașinile proprii cu benzina ieftina. Dar este posibil acest lucru? Ei bine, răspunsul este da. Și pe lângă acest mare avantaj, Cardoil vine în întâmpinarea ta cu multe alte beneficii.

Cum poți alimenta cu benzina ieftina?

Chiar dacă domeniul auto tinde tot mai mult către electrificare, mulți dintre noi încă mai deținem autovehicule cu combustie internă. Benzina ieftina reprezintă un avantaj, pentru familiile ce au un buget organizat și vor să reducă pe cât posibil cheltuielile. Din acest motiv, Cardoil Avantaj vine în întâmpinarea clienților cu un instrument ce garantează motorina ieftina.

În portofoliul Cardoil Avantaj se regăsesc 2 instrumente de plată prin intermediul cărora te poți bucura de alimentarea cu benzina ieftina. Cardul de credit și cardul de debit sunt instrumentele care garantează acest aspect. Dacă un card de debit este destinat strict companiilor, cardul de debit se pretează a fi utilizat de persoanele fizice.

Card de debit Cardoil Avantaj

Acest instrument de plată este extrem de util clienților persoane fizice. Dacă și tu îți dorești eficientizarea costurilor, atunci acest card este pentru tine.

Care este principiul de utilizare al cardului de debit pentru a te bucura de benzina ieftina?

Imediat ce ai semnat un contract pentru un astfel de card, va fi necesară alimentarea lui cu suma pe care dorești să o utilizezi pentru a alimenta cu benzina ieftina.

Să spunem că ai bugetat 1000 lei pentru consumul mașinii tale pentru o perioadă de 30 de zile. Asta înseamnă că tu vei alimenta cardul de debit cu această sumă. Alimentarea se poate face prin transfer bancar sau prin depunere de numerar, după preferințele tale. De fiecare dată când vei merge la stațiile peco să alimentezi mașina cu benzina ieftina, contravaloarea acesteia va fi retrasă de pe card.

Avantaje al utilizării cardului de debit

Imediat după alimentare vei primi o notificare, prin e-mail sau SMS, în care vei primi toate detaliile legate de această tranzacție. Vei ști ora, stația peco din care s-a efectuat alimentarea, care era prețul carburantului și numărul de înmatriculare al mașinii. Chiar dacă deții mai mult de o mașină vei putea utiliza cardul fără probleme.

La finalul lunii, sau atunci când banii depuși în cont se vor epuiza, vei primi o factură unică. Aceasta va cuprinde absolut toate datele legate de alimentările cu benzina ieftina pe care tu le-ai făcut.

Un alt mare avantaj pe care Cardoil Avantaj îl pune la dispoziție este alimentarea din peste 1.500 de stații partenere din țară. Chiar dacă vei pleca în afara României cu mașina este bine să știi că poți alimenta utilizând cardul de debit în peste 43.500 de stații partenere.

Pentru a reuși să furnizăm clienților noștri benzina ieftina și motorina ieftina, am încheiat parteneriate solide cu furnizori de renume din piața de specialitate. Astfel Rompetrol, OMV, OML, UTA, Gazprom, Lukoil și Petrom sunt partenerii noștri de încredere de mai bine de 10 ani.

Te-ai convins cât este de ușor să te bucuri de benzina ieftina? Dacă ai nevoie de informații suplimentare, o echipă dedicată în stă la dispoziție, doar la un click distanță.